Geen categorie·Interviews

Interview met Uriël Sabajo over Pruvit Keto NAT

Een trotse moeder van drie kinderen is Uriël Sabajo. Het is haar passie om met mensen te werken en ze te helpen hun doelen te bereiken. Uriël krijgt energie van het coachen van mensen. Zij heeft recent een bijzonder middel weten te ontdekken, een middel waar een ieder snel mee kan afvallen. Echter is dit niet zomaar een middel. Vandaag vertelt Uriël mij meer over het middel.
0872E09A-19CF-4ED9-A8DB-C00C0B0218D7

Zou je jezelf kunnen voorstellen?

Mijn naam is Uriël, ik ben een trotse moeder van drie kinderen, twee jonge mannen en een prinsesje van 3 jaartjes jong. En sinds een aantal jaar een lieve vriendin voor mijn partner. Zelf kom ik uit een gezin van vijf kinderen, mijn ouders komen oorspronkelijk uit Suriname. Verder ben ik spiritueel en positief ingesteld!

Kun je iets over je werk vertellen?

Momenteel werk ik vanuit huis als “Community marketeer”. De planning was om later in het jaar te gaan starten om meer vanuit huis te gaan werken. Wat ik graag wilde is meer mijn eigen werktijden in delen, maar vanwege de Corona situatie wereldwijd ben ik hier nu een aantal maanden eerder mee bezig.

Hoe groot is jouw team?

Op dit moment ben ik onderdeel van een team dat bestaat uit meer dan 500 klanten en promotors. De afgelopen dagen is het aantal leden bijna verdubbeld. In maart nog zo’n 200+ deelnemers er bij gekomen, de afgelopen week heeft de 500e teamlid deelgenomen aan de groep.

Hoe ben je tot de keuze gekomen voor dit beroep?

Ik wil meer vrijheid in mijn leven… meer vrijheid om mijn eigen tijd in te delen, vrijheid in het doen wat ik wil, vrijheid om meer van mijn gezin te genieten. Daarnaast ook om dat te doen op de plek die ik graag wil. Heerlijk thuis in de tropen bijvoorbeeld!

Wat vind je het leukste aan je werk?

Natuurlijk de vrijheid die het biedt, maar ook de vrijheid te worden wat ik wil in de business en als persoon. Mezelf blijven ontwikkelen en blijven leren. Met mensen werken, het team work en de persoonlijke groei die ik mee maak.

Welke opleidingen heb je gevolgd?

Ooit ben ik begonnen met een administratieve opleiding, uiteindelijk ben ik jaren later geëindigd met een massage opleiding. Tussendoor heb ik nog allerlei cursussen gedaan, zoals HACCP (certificaat behaald), want ook koken vind ik erg leuk om te doen.

Heb je ook socialemediakanalen waarop je actief bent? Zo ja welke?

Zowel op Facebook als instagram ben ik actief, je kunt mij vinden met de volgende naam: @uriel.saba.santo

Vaak helpt de inzet van socialemediakanalen erg goed bij de promotie van een beroepsgroep en het werven van nieuwe klanten ben je het daarmee eens?

Ja zeker goed! Ook nu tijdens de corona crisis duidelijk geworden. Waar zouden we zijn zonder. Een goede manier om te connectie te maken. Het hoort bij de tijd waar we nu in leven.

Zijn er nieuwe producten die binnenkort gelanceerd worden, zou je daar iets over kunnen vertellen?

Vanaf 1 juni is er een lancering van pruvit in Europa. Per 1 juni zal er vanuit Europa verzend worden, dat gebeurd nu vanuit Amerika.

Zou je iets meer kunnen vertellen over het product? Wat zijn de kosten van het product en waar kan het product besteld worden?

Vanaf 1 juni is er een lancering van het volgende product: “Pruvit Keto NAT”. Kort gezegd is dat een product dat zorgt dat je lichaam binnen een uur in ketose kan raken. Ketose zorgt ervoor dat je lichaam vet gaat verbranden en gaat gebruiken als brandstof voor je lichaam. Hierdoor kan je alle voordelen van in ketose zijn gaan ervaren: meer energie, betere focus, vetverlies, betere spieropbouw en beter spierbehoud, sneller herstel van de spieren, mooiere huid en nagels.

Het product kan je bij mij bestellen, dan is de eerste vraag wil je het alleen gaan gebruiken of wil je er ook je business van gaan maken? Het proefpakketje is al vanaf €45,- euro, tot 31 mei is er ook een actie van 40% op de pakketten.

Heb je het product zelf gebruikt en wat was het resultaat?

Ja, ik gebruik het product zelf. Het eerste wat ik had opgemerkt is dat m’n trek in vooral zoet en aanvallen om van alles te eten er niet meer waren…. ik had en heb gewoon geen gekke trek meer in chocola!! Minder snaaitrek, meer energie en vanaf deze week ga ik het als ondersteuning gebruiken om gezonder gewicht te bereiken.

Zou je een positieve (korte) verhaal kunnen delen van iemand die het product gebruikt heeft en effect heeft gehad?

Jazeker

Miranda is een van de klanten die Pruvit Keto NAT gebruikt. Graag deelt zij haar ervaring over Pruvit Keto NAT.

Miranda:

“Ik was in november voor de zoveelste keer ziek, lag alweer in bed met rugklachten en was somber. En ik wist dat ik verandering zelf in de hand had. Ik moest afvallen om me op veel vlakken weer op te krikken. Maar ik had de motivatie niet hieraan te beginnen. Tegelijkertijd zag ik de op Facebook voorbij komen en werd er nieuwsgierig door. Na een paar weken besloot ik toch eens te gaan informeren en heb een proefpakketje van 15 zakjes gekocht. Ik ben direct begonnen toen ze binnen kwamen en ben me gaan verdiepen in Ketogene voeding. Snel merkte ik de voordelen van de zakjes en kon mijn nieuwe voeding patroon makkelijk vasthouden. Ik werd fitter, vooral vrolijker en de weegschaal werd steeds meer mijn vriend. Na een maand is ook mijn man begonnen met de zakjes en eet tegenwoordig met mij mee. Samen je levensstijl aanpassen is zoveel fijner. Inmiddels ben ik 20 kilo lichter en zijn mijn knieën weer vriendelijk voor me. En vind het weer heerlijk om dagelijks in de bossen te zijn met de hond. Op zondag hebben we sinnersunday, dan mogen we even naar de koolhydraten van onszelf. Qua gewicht ben ik halverwege mijn reis maar weet nu al zeker dat ik deze levensstijl niet meer aan de kant zet. Ik ben weer vrolijk, fit en ben vol zelfvertrouwen. Mijn volgende missie is de mensen te helpen om zich weer net zo goed te gaan voelen.”

95027055-0CB6-4536-93B0-9308017F930A

Wat zijn de URL´S naar je websites:

http://usabajo.experienceketo.com

Voor een testpakket kun je terecht op:

http://usabajo.DrinkYourSample.com

Klanten

http://usabajo.challenge.com

Business:

http://usabajo.pruvitnow.com

Zou je nog iets willen zeggen tegen de kijkers?

Wat ik nog wil meegeven uit eigen ervaring: dat ik blij ben dat ik het zelf ben gaan ervaren, het product zorgt ervoor dat ik me beter voel. En dan komt de spirituele ik… door meditatie, healingen heb ik altijd een stukje rust, energie en focus kunnen vinden. En nu kan dat ook met ondersteuning. Het is geen wondermiddel. Maar door deze business ervaar ik groei in mezelf, en met m’n team, leer ik elke dag weer en word ik uitgedaagd om uit m’n comfort zone te stappen. En gewoon blij met het werk wat ik doe.

 

 

29 gedachten over “Interview met Uriël Sabajo over Pruvit Keto NAT

 1. Wat is het fijn als je voor jezelf kan beginnen. Ik heb dat als blogger ook en het feit dat ik mijn eigen tijd in kan delen vind ik heerlijk. Ik weet veel over keto omdat ik hier veel over gelezen heb de afgelopen tijd. Mooi om mensen te helpen.

  Like

 2. Wat fijn voor jaar dat dit product haar heeft geholpen zowel privé als zakelijk. Ik heb de term Keto vaker voorbij horen komen maar ben er niet echt mee bekend. Ik zou niet snel een supplement hiervoor gebruiken. Maar eerder kijken of ik het uit mijn dagelijkse voedingsstoffen kan halen.
  Leuk interview.

  Like

 3. Heb veel positiefs gehoord over keto. Of ik het zou gebruiken weet ik alleen niet, vind het altijd een beetje spannend om een middel te gebruiken om tot mijn doel te komen.

  Like

 4. Ik ken Keto niet dus leuk om er eens wat meer over te lezen. En geen trek in chocolade? Haha, dat gevoel ken ik dus echt niet 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s